REGLAMENT DEFINiTIU DE COMPETICIÓ

1.-ORGANITZACIÓ: El Club Tennis Taula Cassà L’Ajuntament de Cassà de la Selva i el Foment Deportiu Cassanenc i organitzen les 24 hores de tennis de taula que es regiran sota les normes d’aquest reglament particular i les de la Federació Espanyola de Tennis de Taula corresponents a la temporada 2016/2017. Les partides es disputaran al millor de 5 jocs d’11 punts amb canvi de servei cada dos punts.

2.-PARTICIPANTS I CATEGORIES: Poden participar en la competició tots aquells jugadors que ho desitgin, i que ho sol·licitin i abonin la corresponent quota d’inscripció.
S’estableixen les següents categories, i números de dorsals:
Categoria Absoluta-Sènior: Grups A i B. Es classifiquen 8 jugadors de cada grup per a la fase final
Juvenil (J) (nascuts després de l’1-7- 1998). La fase prèvia la disputaran dins la categoria absoluta amb els dorsals d’aquella categoria (A o B). Es classifiquen 4 jugadors.
Infantil (I) (nascuts després de l’u de juliol de 2000).
Es classifiquen 8 jugadors per a la fase final.
Femenina (F): Dones majors de 13 anys: jugaran la fase final. La fase prèvia la disputaran dins la categoria absoluta amb els dorsals d’aquella categoria (A o B). Es classifiquen 4 jugadores.
Veterans 40 (V): Majors de 40 anys i menors de 50 anys. Es classifiquen 8 jugadors per a la fase final.
Veterans 50 (L): 50 anys i majors. Jugaran la fase prèvia conjuntament amb els V40. Es classifiquen 4 jugadors.
Locals o no federats (NF): jugadors nats o residents a Cassà de la Selva o d’altres poblacions sense llicència federativa

3.-FASES DE LA COMPETICIO: Les 24 hores de tennis taula de Cassà es disputaran en diferents àmbits i categories. A partir de les deu del matí es disputarà l’obert català benjamí i aleví; a partir de les sis de la tarda es jugaran les 24 hores - Trofeu Narcís Negre, que finalitzaran a les 2 del migdia amb un descans entre les 9 i les 11 del matí de diumenge. Entre les 9 i les 11 del matí de diumenge es jugarà el campionat local per a no federats.
A les 24h / Trofeu Narcís Negre hi haurà dues fases en cada categoria. La primera fase o classificatòria enfrontarà en diferents rondes els jugadors de nivell semblant d’acord amb els resultats aconseguits entre les sis de la tarda de dissabte i les nou del matí de diumenge. En aquesta fase s’agruparan els jugadors de les categories absoluta, juvenil i femenina, que es distribuiran segons categoria a les fases finals. Els millors classificats després de les diferents rondes prèvies passaran a la segona fase o eliminatòria, que es disputarà diumenge, a partir de les 11 del matí, sota el reglament de Copa (vuitens, quarts, semifinals i final). El nombre de rondes de la fase prèvia i els jugadors que passen a la següent fase dependrà del nombre de participants amb un mínim de cinc fases prèvies.
Per a la classificació després de cada ronda es tindran en compte les partides i els 11s. guanyats. A la fase prèvia no es repetirà cap aparellament, fet que pot succeir a la fase eliminatòria. En la fase eliminatòria els aparellaments es faran entre el millor i el pitjor en la fase o ronda anterior. Així en setzens de finals jugaran 1r contra 32è, 2n contra 31è,... i 16è contra 17è. Els grups A i B s’ajuntaran en un sol grup en la fase eliminatòria.

4. PREMIS.- Hi haurà trofeus per als quatre millors classificats de cada categoria i premis en metàl·lic per als millors de la categoria absoluta: 500€ al campió masculí i 200€ al segon; 200€ a la campiona femenina i 100€ a la subcampiona femenina.

5.-HORARIS: La competició començarà a les 6 de la tarda de dissabte, 26 d’agost al pavelló pav3 de Cassà. Les partides es jugaran en dotze taules distribuïdes al pavelló d’esports. Els horaris de cada ronda es faran públics com a mínim 20 minuts abans de cada sèrie en els panells d’anuncis situats al recinte o en el web de la competició: www.24httcassa.cat. És imprescindible un seguiment estricte de l’horari assenyalat per l’organització per garantir la durada i el ritme de tota la competició. Els retards poden ser sancionats amb la pèrdua del matx i en cas de reincidència amb l’exclusió de l’infractor. Les categories de veterans i infantils tindran un descans d’un mínim de sis hores al llarg de la competició. La resta de jugadors competiran de manera ininterrompuda del dissabte a les sis de la tarda fins diumenge a les 9 del matí. La competició finalitzarà diumenge a les 2 del migdia, amb l’acte de lliurament de premis.

6.-INSCRIPCIONS: Els participants hauran de fer efectiva la seva inscripció, per escrit i efectuar el pagament dels drets a través de transferència bancària, a través del formulari que es podrà trobar al web www.24httcassa.cat. amb el formulari caldrà trametre per correu electrònic el full de pagament (24httcassa@gmail.com). La data límit d’inscripció és el 15 d’agost de 2016. El preu d’inscripció és de 20 € per a les categories absoluta, juvenil, veterans 40, 50 i 60; 15 € per als infantils; i 10€ per als Locals i no federats. Els jugadors que s’hagin inscrit a l’Obert tindran la inscripció gratuïta a les 24 hores.

7.-RECOLLIDA DE DORSALS: La recollida de dorsals i certificació de la inscripció començarà a les deu del matí de dissabte a la zona habilitada del pavelló Tanmateix, hauran de ser presents al recinte com a mínim una hora abans de començar la competició per recollir el seu dorsal i fer efectiva la seva inscripció. Aquell jugador que no hagi fet aquest tràmit abans de les 17h es considerarà no presentat, perdrà tots els seus drets, i la seva plaça serà ocupada pels inscrits com a reserves. Cada jugador rebrà amb el dorsal una pilota que és la que utilitzarà durant el campionat. En cas de trencament de la pilota caldrà portar-la a secretaria i l’organització la canviarà. Si el jugador la perd en podrà adquirir una altra al preu d’1€.

8. DRET D’ACAMPADA I D’US de LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES: Els participants a les 24 hores tindran dret a instal·lar una tenda a la zona d’acampada al costat de la piscina municipal. Cada inscrit rebrà dos braçalets imprescindibles per accedir a les instal·lacions. Els acompanyants podran adquirir braçalets per fer ús de la piscina, al preu de 5€.

9.-CONTROL DE PARTIDES: Abans de cada ronda els jugadors han de passar per la secretaria de la prova per recollir la butlleta corresponent a la seva partida, segons el quadre que s’haurà exposat. El guanyador de la partida haurà de retornar la butlleta a la secretaria. El guanyador de la partida és responsable de la correcta anotació del resultat final en aquesta butlleta. L’organització no es fa responsable dels errors que es puguin produir per incorrecció en aquestes anotacions.

10.-ARBITRATGES: El jugador que perdi el matx haurà de quedar-se a la taula a arbitrar la partida següent. L’incompliment d’aquesta norma pot comportar l’exclusió de l’infractor. A la primera partida del campionat es designaran els jugadors locals que faran d’àrbitres

11.-RESERVES: Des de les 10 del matí de dissabte s’obriran les inscripcions de reserves per ocupar les places que quedessin vacants en la corresponent categoria. L’ordre d’entrada de cada reserva en la competició es farà seguint l’ordre d’inscripció en la llista de reserves i es farà públic 20 minuts abans de l’inici de la competició.

12.-RECLAMACIONS: El comitè de competició i l’organització atendrà qualsevol reclamació que es presenti al llarg de la prova. Les seves decisions seran inapel·lables. El Comitè es reserva el dret d’efectuar canvis durant la competició si causes imprevistes l’hi obligués. Qualsevol circumstància o incidència no prevista en aquest reglament serà resolta per l’organització.

CASSÀ DE LA SELVA, AGOST DE 2017

Horaris de les fases prèvies:
Fase Cat. A Cat B. Infantils Veterans
a 18:40 19:00 18:00 18:00
b 20:20 21:00 20:00 19:40
c 22:00 22:40 21:40 21:20
d 00:00 00:40 23:40 23:20
e 01:00 01:40 06:40 07:00
f 02:20 02:40 08:20 09:00
g 03:20 04:00
h 04:20 05:00
i 05:40 06:00
j 07:20 08:00
A la fase prèvia juvenils i fèmines juguen als grups A i B
Passen a la fase final: 8 sèniors masculins del grup A i 8 del grup B; 4 fèmines; 4 juvenils; 8 infantils; 8 veterans 40; i 4 veterans 50.
Fases finals, a partir de les 11 del migdia de diumenge
Finals de cada categoria, a partir de 2/4 d’1 del migdia
Lliurament de premis, a les 13:50h
LLISTA OFICIAL DEFINITIVA D'INSCRITS (amb dorsals i grup) - 24 d'agost de 2017


Grup Categoria 24 H Nom i Cognoms de l'inscrit CLUB Dorsal
A Sènior (AB) Marc Sallant Garcia CTT Vilanova i la Geltru 1
B Sènior (AB) David Santos Cuenca CTT La Pobla de Lillet 2
A Sènior (AB) Jonathan Cortes Baz Mollet 2002 TT 3
B Sènior (AB) Xavier Casadevall Lluïsos de Gràcia 4
A Sènior (AB) Marti Pèlachs Monell Ctt Vilablareix 5
B Sènior (AB) IRIEIX FREIXAS CTT VILABLAREIX 6
A Sènior (AB) DAVID SALLERAS MOLAR AVAP 7
B Sènior (AB) XAVIER SALLERAS MOLAR AVAP 8
A Sènior (AB) DAVID GUELL LOMAS AVAP 9
B Sènior (AB) Víctor Camí Conejero CTT Calaf 10
A Sènior (AB) Ivan Santolaria Pijuan CTT Calaf 11
B Sènior (AB) Santi Torrents Villorvina CTT Calaf 12
A Sènior (AB) Enric Casadevall Rodríguez CER l'Escala 13
B Sènior (AB) Francesc Xavier Conde CTTVilanova 14
A Sènior (AB) Eloi Llorente Ctt Vilablareix 15
B Sènior (AB) Jaume Felip Sole CTT Calaf 16
A Sènior (AB) Felix Avila C.T.T.Vilanova 17
B Sènior (AB) Andreu Puigmolé TTCassà 18
A Sènior (AB) Jordi Cepero Ezpeleta CTT Vilanova 19
B Sènior (AB) Pablo Araya Cid TT Cassà 20
A Sènior (AB) Jordi Weisz Font Club Natació Sabadell 21
B Sènior (AB) MARC CAYMEL ROMERO CTT OLOT 22
A Sènior (AB) Adrià Weisz Pastallé Club Natació Sabadell 23
B Sènior (AB) xavi garcia fernandez CNS SABADELL 24
A Sènior (AB) Dani Castro Jiménez CNS SABADELL 25
B Sènior (AB) Martí Folch Pàmies Lluïsos de Gràcia 26
A Sènior (AB) Pau Folch Pàmies Lluïsos de Gràcia 27
B Sènior (AB) Nil Manyà Villalta Lluïsos de Gràcia 28
A Sènior (AB) Ferran Cano Royo Lluïsos de Gràcia 29
B Sènior (AB) Bernat Folch Pàmies Lluïsos de Gràcia 30
A Sènior (AB) Sir Edward Philip Lluïsos de Gràcia 31
B Sènior (AB) JORDI BENEÏT NAVARRO CTT PALAFRUGELL 32
A Sènior (AB) PABLO NIETO ARENAS CTT PALAFRUGELL 33
B Sènior (AB) Sergi Artacho C.T.T. LA BISBAL 34
A Sènior (AB) Ricard Barreiro C.T.T. LA BISBAL 35
B Sènior (AB) Albert Salas Lluïsos de Gràcia 36
A Sènior (AB) Edu Solsona CTT Hospitalet 37
B Sènior (AB) Albert Farrés de Bunes Falcons de Sabadell 38
A Sènior (AB) Sergi Arribas Cortes Ctt cornudella 39
B Sènior (AB) Lluc Cebrià Bustos TTCassà 40
A Sènior (AB) DAVID AVILÉS VicTT 41
B Sènior (AB) Roger Blanco Alavedra Falcons de Sabadell 42
A Sènior (AB) Diogo dos Santos Pinho L'Escala 43
B Sènior (AB) ORIOL MONZÓ MONTERO CTT BORGES 44
A Sènior (AB) Jordi Garcia Ctt Badalona 45
B Sènior (AB) Alexander Bocanegra Ctt Badalona 46
A Sènior (AB) Edson Fuentes Ctt Badalona 47
B Sènior (AB) jony Diaz Tramuntana Figueres 48
NF Local Joan Curquejo Domènech TTCassà 49
NF Local VÍCTOR ALEMANY ANTÓN IND. 50
NF Local Antoni Alemany IND. 51
B Sènior (AB) AA1 IND. 52
A Sènior (AB) AA2 IND. 53
B Sènior (AB) AA3 IND. 54
NF Local Albert Despuig Serrat IND. 55
NF Local Miquel Figarola Pigem IND. 56
NF Local LOC1 IND. 57
A Fémines (FE) Clàudia Curquejo Domènech TTCassà 75
B Fémines (FE) Mireia Badosa Repiso TT Cassà 76
A Fémines (FE) Claudia Caymel romero Girbau Vic TT 77
B Fémines (FE) Helena Colinas Castellà CTT Bàscara 78
A Fémines (FE) Miqueleta Balanzó Tramuntana Figueres 79
B Fémines (FE) Nadina Riera Codinachs Girbau Vic TT 80
A Fémines (FE) Cristina González Independent 81
B Fémines (FE) Carlota Gelpi TT Cassà 82
A Fémines (FE) FF1 IND. 83
B Fémines (FE) FF2 IND. 84
A Juvenil Josep Marsal González CTT Vilanova 90
B Juvenil Joan Ruiz Cambrils 91
A Juvenil Boris Rodríguez Sánchez CTT Vilafranca 92
B Juvenil Martí Estruch Isern CTT Calaf 93
A Juvenil Guillem Sans Bonjorn CTT BORGES 94
B Juvenil Xavier Montanyez Ctt Badalona 95
A Juvenil JJ1 IND. 96
B Juvenil JJ2 IND. 97
L Veterans 40 Valentí Barlam CTT Sallent 100
L Veterans 40 Alexandre Carrera Castelló Ctt Castellnou de Seana 101
L Veterans 40 MONICA WEISZ ROMERO C. Natació Sabadell 102
L Veterans 40 MONTSE WEISZ ROMERO C. Natació Sabadell 103
L Veterans 40 Pere Weisz Romero Club Natació Sabadell 104
L Veterans 40 ENRIC MURO MAESO CNS. CLUB NATACIO SABADELL 105
L Veterans 40 IGNASI WEISZ ROMERO CLUB NATACIÓ SABADELL 106
L Veterans 40 xavier garcia martinez CNS SABADELL 107
L Veterans 40 Isaac Mora Atenu 1882 108
L Veterans 40 Miquel Figarola Garolera ttcassa 109
L Veterans 40 David Ruiz Muntada TT Cassà 110
L Veterans 40 VV1 IND. 111
L Veterans 50 DOLORS SÁNCHEZ ROCA C. Natació Sabadell 115
L Veterans 50 CARME MESTRE ORS C. Natació Sabadell 116
L Veterans 50 Joan Sués CER l'ESCALA 117
L Veterans 50 Miquel Camarillas IND. 118
L Veterans 50 Jordi Ibañez CTT Parets 119
L Veterans 50 José Luis Ibañez CTT Parets 120
L Veterans 50 LL1 IND. 121
L Veterans 50 LL2 IND. 122
I Infantil XAVIER MARTINEZ LAZARO CTT MOLLERUSSA 150
I Infantil Guillem Notario martínez CTT Sallent 151
I Infantil Nil Barlam Fernández CTT Sallent 152
I Infantil Andrea Ferrer Torrent TTCassà 153
I Infantil Eloi Ruiz Pueyo TTCassà 154
I Infantil Anna Puigmolé i Jiménez TTCassà 155
I Infantil Lluc Ireland Llimona TT Cassà 156
I Infantil Biel Garrote Ferré CTT Vilanova 157
I Infantil Abel Masegosa Duque Cambrils 158
I Infantil Biel Figarola Almirall TT Cassà 159
I Infantil Jordi Ruiz Cambrils 160
I Infantil Bernat Ferrer UE Sant Cugat 161
I Infantil Lluc Sayols UE Sant Cugat 162
I Infantil Mar Sayols UE Sant Cugat 163
I Infantil Guillem Ros Romero UE SANT CUGAT 164
I Infantil Alex moreno sala GIRBAU VIC TT 165
I Infantil Marc Ferruz Cns 166
I Infantil Albert Carmona de la Rosa CTT Vilanova 167
I Infantil Genís Ruiz Menárguez Club Natació Sabadell 168
I Infantil Pau Palau Ctt borges 169
I Infantil Nil Mestres CTT Calaf 170
I Infantil JOEL RUBIO CORTADA CTT BORGES 171
I Infantil Izani Mora Ripollet 172
I Infantil MARC MARTINEZ JORGE CTT VILABLAREIX 173
I Infantil Pau Rabionet Valenti TTCassa 174
I Infantil Guim Oliver i Juher Ctt Vilablareix 175
I Infantil ADRIÀ WEISZ PASTALLÉ CLUB NATACIÓ SABADELL 176
I Infantil II1 IND. 177
I Infantil II2 IND. 178
I Infantil II3 IND. 179

Create a free web site at www.plisweb.com